AccoyaDe meubels van Timmerwerk & meer worden grotendeels gemaakt van Accoyahout. Het gebruik van Accoyahout zorgt voor grote voordelen voor maker én gebruiker.

Accoyahout is bewerkt hout dat langer meegaat dan de meest duurzame natuurlijke hardhoutsoorten zoals eiken en teak. Accoyahout wordt na elke productie getest om dit te garanderen. Het is hout is toepasbaar voor buiten en in natte omstandigheden, zelfs in water of grond. Het is daardoor uitermate geschikt voor onder andere tuinmeubelen waarbij uitstraling, weinig onderhoud en duurzaamheid uitstekende kenmerken van het hout zijn.

Accoyahout heeft meer belangrijkere kenmerken. Het wordt vervaardigd uit snelgroeiend, duurzaam geproduceerd hout en is daardoor milieuvriendelijk. Het is insect- en schimmelbestendig en komt uit gecertificeerde bossen. Blijvende sterkte is door het gepatenteerde proces gegarandeerd en het hout is vormvast en isolerend.

De bewerking verbetert het hout en zorgt daarbij dat de natuurlijke schoonheid van hout behouden blijft. Het is perfect om te coaten en makkelijk verwerkbaar.

Accoyahout is niet alleen geschikt voor tuinmeubilair. Kozijnen, deuren, terrassen, speeltoestellen en veel nog veel meer objecten zijn geschikt om van het hout te maken.
Timmerwerk & meer maakt (tuin)meubels voor u naar wens en op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Brouwer van Timmerwerk & Meer via 06 – 2222 1841 of via email op info@timmerwerkenmeer.nl