Even voorstellenJan Brouwer is de drijvende kracht achter Timmerwerk & Meer. Jan heeft op veel gebieden gewerkt, opleidingen en ervaring opgedaan maar zijn hart gaat uit naar het werken met hout. En dat is te zien.

Zijn meubelontwerpen worden met liefde en respect voor het materiaal gemaakt. Hij is creatief en vindingrijk en weet voor nagenoeg iedere specifieke situatie een passende oplossing te vinden. Dat kost wellicht iets meer dan standaard massaproductie maar resulteert in een kwaliteitsmeubelstuk, precies naar uw wensen gemaakt en waar u jarenlang van kunt genieten.

Dat geldt ook voor de “buitenverblijven” die Jan bouwt. Of het nu gaat om een blokhut, carport, veranda of paviljoen. Alles wordt vakkundig gemaakt van duurzame materialen en op een degelijke wijze gebouwd.

 

Timmerman

Een timmerman is een vakman die een opleiding houtbewerking heeft gevolgd. In de bouw verricht hij nieuwbouw en-of onderhoud aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen. In de meubelmakerij noemt men hem schrijnwerker en maakt hij maatkasten en meubels. In informele Belgisch-Nederlandse omgangstaal wordt schrijnwerker dikwijls als synoniem van timmerman gebruikt

Bron : http://nl.wikipedia.org/wiki/Timmerman